Városlista
2024. október 2, szerda - Petra

Hírek

2011. Szeptember 10. 14:21, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

Felajánlás: összefogás az összeégett kisfiúért

Felajánlás: összefogás az összeégett kisfiúért

Nagyon sok felajánlás érkezett annak az édesanyának, akinek 10 éves fia felgyújtotta magát Csibrákon.

A Hír Televízió csütörtökön számolt be elsőként arról, hogy az anyagi körülményeik miatt az anya képtelen a Budapesten ápolt fiát rendszeresen látogatni.

A gyerek testfelületének több mint 50 százaléka megégett, várhatóan több hónapos kórházi ellátásra szorul. Telefonon és elektronikus úton sokan érdeklődtek arról, hogyan tudnának segíteni. Egy svédországi nézőnk például 100 ezer forintot ajánlott fel a családnak. A pécsi Szemem Fénye Alapítvány azt vállalta, hogy a gyógykezelés ideje alatt hetente ingyen szállítja az édesanyát a fővárosba. (lm)

hírTV

Címkék: felajánlás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Százharminc régi Ikarus autóbuszt mutatnak be a hétvégén az Aeroparkban

Százharminc autóbuszt, köztük számos oldtimer ritkaságot mutatnak be a VI. Ferihegyi Ikarus Találkozón az Aeroparkban október 5-én és 6-án - közölték a szervezők az MTI-vel kedden.

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Orbán Viktor az Európai Tanács megválasztott elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta António Costát, az Európai Tanács (EiT) új elnökét, aki december 1-jén lép hivatalba

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Egytonnás bomba került elő Ferencvárosban

Egytonnás, második világháborús bomba került elő Ferencvárosban, a robbanóeszközt a helyszínen hatástalanítják szombaton - közölte az MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred kommunikációs tisztje kedden az MTI-vel.

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Hajléktalan népszámlálás lesz Budapesten

Átfogó felmérést végeznek a hajléktalan emberek élethelyzetéről Budapesten október 3. és október 11. között - közölte a Menhely Alapítvány kedden az MTI-vel.