Városlista
2024. október 8, kedd - Koppány

Hírek

2011. November 15. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Önkormányzat

Jótékonysági műsor a rászorult családok javára

Jótékonysági műsor a rászorult családok javára

A 2011. évi után idén ismét megszervezi jótékonysági műsorát a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a Családok Átmeneti Otthona javára.

A rendezvényre november 16-án 18 órától kerül sor a Flesch Károly Kulturális Központban.

A 2011. évi után idén ismét megszervezi jótékonysági műsorát a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a Családok Átmeneti Otthona javára. A rendezvényre november 16-án 18 órától kerül sor a Flesch Károly Kulturális Központban. A műsorban a Halmos László Énekegyüttes, az Életfa Nagycsaládos Egyesület tánckara, a Mosonyi Mihály Zeneiskola tanárai, a Károlyházi Citerazenekar, az En L’art tánccsoport, a Mosonmagyaróvári Gradistyei Horvátok Egyesülete énekkara látható, hallható.

Az est sztárvendége a mosonmagyaróvári születésű Wolf Ildikó, a Győri Nemzeti Színház művésze lesz.

A rendezvény feletti védnökséget elvállalta és köszöntőt mond dr. Iváncsics János alpolgármester. A Családok Átmeneti Otthona tevékenységét Kopf Katalin intézményvezető mutatja be. Műsorvezető Vitéz Vilmos.

A jótékonysági műsorra belépés ingyenes. A szervezők adományokat fogadnak el a helyszínen elhelyezett adománygyűjtő ládába. Az adományokat be lehet fizetni a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség Rajka és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett 59500155-11047090 számú számlájára is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 07. 08:04, hétfő | Belföld

Labdarúgó NB I - Hazai siker a paksi rangadón, először vesztett pontokat a Ferencváros

A Paks hazai pályán 3-1-re legyőzte a címvédő Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának zárómérkőzésén.