Városlista
2024. október 8, kedd - Koppány

Hírek

2014. December 04. 18:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület

Jótékonysági műsor gyermekek javára

Jótékonysági műsor gyermekek javára

November 26-án jótékonysági műsornak adott helyet a Fehér Ló Közösségi Ház színházterme.

November 26-án jótékonysági műsornak adott helyet a Fehér Ló Közösségi Ház színházterme. Itt rendezte meg a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek karácsonyi ajándékozására adománygyűjtő jótékonysági estjét.

A közönséget Nagy Sándor Mosonmagyaróvári Civil Szövetség elnöke köszöntötte, a Családok Átmeneti Otthonát működtető Lehetőség Családoknak 2005 Alapítványt Kopf Katalin intézményvezető mutatta be.

A műsorban fellépett a Margaréta Nyugdíjasklub Réti Pipitér Énekkara, az En L’art tánccsoport, a Mosonyi Mihály Zeneiskola növendékei, a HungaRocky Táncegyesület és Mosonmagyaróvári Country Klub. Érdekes színfoltja volt a rendezvénynek, amikor a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek dallal köszöntötték a közönséget.

A műsoros est bevétele a helyszínen összegyűjtött adományokból és támogatójegyekből 80.000 Ft, melyet a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány számlájára utalt át.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 07. 08:04, hétfő | Belföld

Labdarúgó NB I - Hazai siker a paksi rangadón, először vesztett pontokat a Ferencváros

A Paks hazai pályán 3-1-re legyőzte a címvédő Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának zárómérkőzésén.