Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2010. Május 20. 08:25, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoMóvár

Közlekedési káosz az M1-es terelés miatt

Közlekedési káosz az M1-es terelés miatt

Szombatig biztosan nem lehet használni az autópályát Győr és Komárom között. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. szerint éjszaka ideiglenesen helyre tudták állítani a burkolatot a beszakadt részen, de további vizsgálatok kellenek, hogy biz

Próbálnak nagyon gyorsan dolgozni, Pünkösd miatt a hétvégére még nagyobb torlódás várható a forgalomterelés miatt - közölte Winkler-Virág András szóvivő. Mint mondta, az autósok már most is az utakon éjszakáztak. Már tegnap estére kaotikus forgalmi állapotok uralkodtak a Győrbe vezető utakon. Óriási álló autóoszlopok alakultak ki a nagyobb csomópontoknál.

Amennyiben szombatra kiderül, hogy biztonsággal lehet közlekedni az M1-esen, a sztrádán akkor maradnának korlátozások. Tegnap este - az autópálya lezárása miatt elrendelt terelés után - már csak lépésben lehetett közlekedni Győr és Komárom között. Mint megírtuk, a sztrádát Győr és Bőny között zárták le, miután a megáradt Cuhai-Bakony-ér alámosta az egyik hidat, illetve az utat. Utóbbit annyira, hogy az két sáv szélességben, öt méter hosszan beomlott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.