Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2011. Július 27. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Milliókért gyógyul Bálint Antónia

Milliókért gyógyul Bálint Antónia

Múlt hét pénteken robbant a hír, miszert Bálint Antónia rehabilitációs klinikán heveri ki összeomlását. A szőke szépséget most a Siófokon kapták lencsevégre, ahol egy luxusklinikán kezelik.

Bálint Antónia kimerültségéről, valamint klinikán történő kezeléséről még múlthét pénteken számolt be több napilap. Mostanra az is kiderült, hogy Toncsi egy Balaton környéki szanatóriumban próbálja megtalálni régi önmagát. Az exkluzív kelet-indiai terápiás intézetben a szervezet méregtelenítésével, szív- és érrendszeri panaszokkal, valamint allergiás reakciók gyógyításával is foglalkoznak. Persze mindezt borsos árakon teszik, hiszen a kezelés nagyjából napi hetvenezer forintot tesz ki, így egy kéthetes kúra ára elérheti a másfél milliós összeget is. A Bors információi szerint Toncsinak nem is futná erre a luxusterápiára, így megállapodást kötött a klinikával, hogy gyógyulását követően népszerűsíti annak szolgáltatásait. 

Címkék: bálint antónia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata

2024. Szeptember 04. 08:07, szerda | Bulvár

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília nevével

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília országos tisztifőorvos nevével - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.