Városlista
2024. október 15, kedd - Teréz

Hírek

2012. Február 03. 07:59, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Mozgósítás az egész megyében: a szülés előtt álló nők számát is felmérték

Mozgósítás az egész megyében: a szülés előtt álló nők számát is felmérték

A rendőrség a teljes létszámát mozgósította a rendkívüli hideg időszakra - hangzott el a Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi Bizottság csütörtöki ülésén.

A kormányhivatal közleménye szerint Győr-Moson-Sopron megye felkészült a rendkívüli téli időjárásra; a katasztrófavédelmi igazgatóság, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a rendőrség megyei illetékesei megtették a szükséges lépéseket, az energiaszolgáltatók képviselői pedig folyamatos ügyeleti készenlétet tartanak.
A tájékoztatás szerint a szülés előtt álló nők és a dialízisre szorulók felmérése megtörtént, "ellátásuk rendkívüli időjárási helyzetben is megoldott", a háziorvosi ügyeleteknek pedig jelezték, hol kérhetnek segítséget, ha a hó által elzárt úton akarnak bejutni egy településre.


A közlemény szerint a mentőszolgálat is teljes mértékben felkészült a rendkívüli téli időjárásra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 15. 07:43, kedd | Helyi

Kocsis Máté: nemzeti konzultációt kezdeményez a Fidesz gazdasági kérdésekben

Nemzeti konzultációt javasol a kormánynak a Fidesz, melynek témái között a gazdasági semlegesség, a kis és középvállalkozások támogatása, a béremelés, a munkáshitel, a lakhatás és a családtámogatások szerepelnének

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.