Városlista
2024. október 2, szerda - Petra

Hírek

2011. Szeptember 07. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

A győri rock élet egyik legközkedveltebb helyszíne a Shadow Rock Café, amely hangulatos pincehelyiségben várja a stílus szerelmeseit. Számos nagyszerű koncertet megélt már a hely, most hétvégén pedig a Virgo zenekar csap a húrok közé.

Két koncert között a legtöbbször csak egy hét telik el a győri Shadow Rock Caféban, ahová a tulajdonos, Martinkovics „Ozzy” Oszkár igyekszik a legszélesebb rock-körökből zenekarokat meghívni. Így valósulhatott meg, hogy volt már rockabilly, vonós-négyes, népzene és humoros country is. A szervezőség folyamatosan figyel arra is, hogy a győri bandáknak fellépési lehetőséget biztosítson. 

Többek között a RedHeart, a Magic Cats és a Cherokee is felejthetetlen bulit nyomott a hangulatos falak között, s a jelek szerint egyre nagyobb az igény a koncertek iránt. Most hétvégén sem marad üresen a hely, hiszen a Virgo zenekar a meghívott, akik garantálják: remek este elé nézhet az, aki ellátogat a helyszínre.

A csapat 2007-ben a régi Virgo és a Grant zenekarok tagjaiból alakult, bár igaz, hogy számos tagcsere nehezítette az előre haladást, ám hamar rendeződtek a sorok, s töretlen erővel mennek előre a rockzene útján. A Virgo zenei örökségeként - Placebo, Garbage, Muse - feldolgozásokat játszva számos klubkoncertet adtak már Pesten és vidéken egyaránt.

Az első pár számot 2009-ben rögzítették, s azóta egyik fő céljuk minél szélesebb körben megismertetni a zenéjüket. A minőségre garancia lehet, hogy a zenekar tagjai több formációban is jelen vannak, hiszen az énekesük Viki, a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekarban is fontos szerepet játszik, mint vokalista; Steve pedig a Sublime MF sorait is erősíti.

Aki tehát egy igazán színvonalas helyen, egy igazán remek koncertet szeretne meghallgatni, az már most írja fel magának: szeptember 10. szombat, este 8 óra, Shadow Rock Café. A belépés ingyenes, a jó hangulat garantált!

Sőt! A szervezőgárda tényleg komolyan gondolja, hogy ha lehet, hetente új bandát mutasson be a győri rockereknek, hiszen 17-én a Twister zenekar fokozza majd a zenei élményt.

 

Címkék: koncert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.