Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2020. December 01. 11:32, kedd | Helyi

Nem adta meg az elsőbbséget, taxissal ütközött

Nem adta meg az elsőbbséget, taxissal ütközött

A Zöldike utcából a Halászi út irányába közlekedett egy 68 éves autós, aki nem adta meg az elsőbbséget a Halászi felől érkező járműnek.

A baleset november 30-án, a délelőtti órákban történt. Haladása során, a Sólyom utca és a Halászi utca kereszteződéséhez érve – a kihelyezett "Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget a Halászi irányából érkező gépjárműnek a férfi, így a taxival összeütköztek. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a gépjárművekben anyagi kár keletkezett.

Az eset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy a balesetek elkerüléséért mi magunk, közlekedők tehetjük a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és a szabályok betartása mellett közlekedjünk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 27. 12:53, péntek | Belföld

Visszaesésben a nyomtatott sajtó, kivéve a Szuperinfó!

15 százalékkal estek a print napilapok, a netről is tűnnek el az olvasók, a Kiskegyed.hu és a Szuperinfó viszont tarol - írja a Kreatív.hu.