Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2013. November 07. 20:18, csütörtök | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Nem közlekednek a vonatok

Nem közlekednek a vonatok

Egy rendőri intézkedés miatt nem közlekednek a vonatok Ausztria és Hegyeshalom között - erősítette meg a hírt az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) ügyfélszolgálata az MTI-nek.

Az ÖBB honlapján is olvasható tájékoztatás szerint Gramatneusiedl és Götzendorf an der Leitha között átmenetileg szünetel a vonatok közlekedése.

Az osztrák vasút közleménye szerint az intézkedés a Magyarországra tartó vonatok közül a Bécs felől érkező 41-es számú Railjet járatot és a Zürich-Budapest Keleti pályaudvar között közlekedő, EN467-es járatot érinti. A vasút nem tudott további felvilágosítást adni a rendőrségi intézkedésről, sem arról, hogy meddig tart a korlátozás.

A Mávinform a vonatokra várakozóktól azt kéri, hogy a MÁVDIREKT 06-40-49-49-49-es telefonszámán, vagy a MÁV-START térképes Vonatinfós rendszerén tájékozódjanak.

(MTI)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.