Városlista
2024. október 7, hétfő - Amália

Hírek

2013. Szeptember 05. 04:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Országos szakmai versenyen vettek részt a mosonmagyaróvári tűzoltók

Országos szakmai versenyen vettek részt a mosonmagyaróvári tűzoltók

2013. augusztus 28-30. között megyénket a Mosonmagyaróvár Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata képviselte Komáromban, a Monostori Erődben megrendezett IX. Országos Tűzoltó Szakmai Versenyen.

A versenycsapat összesítésben az országos 8. helyezést érte el. Kiemelkedő Kobl Károly tű. hadnagy teljesítménye, aki azirányítói kategóriában az országos második helyezést szerezte meg.

Kobl Károly Mosonmagyaróváróváron született 1980. novemberében. 25 évesen szerelt fel tűzoltónak a mosonmagyaróvári tűzoltóságra, szakmai pályáját mint beosztott tűzoltó kezdte. A tűzoltó alapfokú, valamint a főiskolai képzést követően szolgálatparancsnok helyettesé lépett elő. Hadnagyi rangot és a szolgálatparancsnoki beosztást 2012. november elsején kapta meg. Szabadidejéből is áldoz a hivatásának, a szakmai versenycsapat felkészítője, valamint részt vesz az újoncok képzésében. Kobl Károly kiemelkedő szakmai képességekkel rendelkezik, szakmai életútja a katasztrófavédelem életpálya-modeljének egyik pozitív példája.

Fotós: Mosonmagyaróvári HTP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 07. 08:04, hétfő | Belföld

Labdarúgó NB I - Hazai siker a paksi rangadón, először vesztett pontokat a Ferencváros

A Paks hazai pályán 3-1-re legyőzte a címvédő Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának zárómérkőzésén.