Városlista
2024. július 1, hétfő - Annamária

Hírek

2010. Március 02. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: www.mosonmagyarovar.hu

Rajz- és fotópályázatot hirdet az AQUA Kft

Rajz- és fotópályázatot hirdet az AQUA Kft

A Víz Világnapja alkalmából a mosonmagyaróvári Aqua Szolgáltató Kft. rajz- és fotópályázatot hirdet „Az ivóvíz fontos, felelős vagy érte!„ címmel.

A zsűri a beküldött rajzokat három korcsoportban (0-6 éves korig, 7-12 éves korig és 13-18 éves korig), a fotókat két korcsoportban (18 év alatti és 18 év feletti korosztály) értékeli. Személyenként maximum 5 pályázati anyagot várnak. A rajzokat tetszőleges technikával A3-as, vagy A4-es méretű lapra készíthetik a jelentkezők. Kérik a pályázókat, hogy minden alkotás hátoldalán tüntessék fel nevüket, korukat és elérhetőségeiket, diákoknál ezen túl az iskolát, osztályt és felkészítő pedagógus nevét. Az Aqua Kft. vezetősége a pályázatra osztályok és gyermek közösségek közös alkotásait is várja.
A rajzok és fotók leadhatók személyesen az Aqua Kft. titkárságán, eljuttathatók postai úton az Aqua Kft. címére (AQUA Szolgáltató Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.), vagy e-mail-ben a pr@aquakft.hu címre.
A pályázatok leadási határideje március 16-a.
A pályázaton induló rajzok és fotók az Aqua Szolgáltató Kft. tulajdonába kerülnek, a cég felhasználhatja őket kiállítások anyagaként, valamint saját kiadványaihoz és weblapjához. A beküldött alkotásokból összeállított kiállítás ünnepélyes megnyitójának és az eredményhirdetésének 2010. március 22-én, az Aqua Kft. Víz Világnapi rendezvényén a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központ ad otthont.
Az alkotások fotói az Aqua Kft. megújult weblapjára ( www.aquakft.hu ) is felkerülnek. Az Aqua kft. díjjal jutalmazza mind a rajzpályázat, mind a fotópályázat első három helyezettjét minden korcsoportban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.