Városlista
2024. október 12, szombat - Miksa

Hírek

2012. Március 30. 07:09, péntek | Belföld
Forrás: STOP

Schmitt Pál már nem doktor, de még köztársasági elnök

Schmitt Pál már nem doktor, de még köztársasági elnök

Tulassay Tivadar a Semmelweis Egyetem Szenátusának ülése után közölte: a testület megvonta Schmitt Páltól a doktori cím használatának jogát. A sajtó nem tehetett fel kérdéseket.

Rövid indoklásában Tulassay elmondta, hogy Schmitt PÁl dolgozata sem a szakmai, sem az etikai feltételeknek nem felelt meg, ezért egyetemi doktori címét visszavonták. A testületben 33-an szavaztak a cím elvétele mellett, 4-en ellene.

A Facebookon megjelent hír szerint Schmitt Pál FB-oldalát lekapcsolták.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 11. 07:17, péntek | Belföld

A világ 20 legjobb postája közé került a Magyar Posta

Az Egyetemes Postaegyesület (UPU) megalapításának 150. évfordulója alkalmából nyilvánosságra hozta a világ postáinak fejlettségi szintje alapján összeállított éves listáját.

2024. Október 11. 07:14, péntek | Belföld

Koncz Zsófia: az elmúlt egy évben ötezer bölcsődei férőhely jött létre

Az elmúlt egy évben országosan mintegy ötezer bölcsődei férőhely jött létre - jelentette ki a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Szerencsen.

2024. Október 11. 07:13, péntek | Belföld

Orbán Viktor: mi, magyarok, csak akkor maradhatunk meg, ha megéljük kultúránkat és hagyományainkat

Európa mai helyzetében mi, magyarok, csak akkor maradhatunk meg, ha megéljük kultúránkat és hagyományainkat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum állandó kiállításának megnyitóján csütörtökön Budapesten.