Városlista
2024. október 2, szerda - Petra

Hírek

2011. Szeptember 05. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Sokkot kaptak a Szex és New York sztárjának ikrei

Sokkot kaptak a Szex és New York sztárjának ikrei

Egy hete már, hogy átsöpört New York felett az Irene névre hallgató hurrikán, ám a sztárok lelkében mélyebb nyomott hagyott, mint a metropolisz utcáin.

 Sarah Jessica Parker nem csak a Szex és New York sztárjaként kötődik a világ egyik leghíresebb nagyvárosához, hanem a magánéletben is itt lakik. Párjával, Matthew Broderickkel már napokkal korábban készültek a viharra. Temérdek élelmiszert halmoztak fel, végül az utolsó éjjelen az ablakokat is bedeszkázták.

De még így is félelmetes hangok rémisztgették a sztárpárt és gyerekeit. Az ikrek, Marion és Tabitha a szörnyű zörejektől annyira megrémültek, hogy szűnni nem tudó sírógörcsöt kaptak. Ami nem is csoda, hisz odakint fákat csavart ki a tomboló szél. Parker gyerekei két napig nem voltak hajlandóak megszólalni félelmükben. Így Parker úgy döntött, gyerekpszichológushoz viszi őket, mert nem szeretné, ha maradandó lelki sérülést szenvednének Irene okán.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.