Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2014. Október 07. 19:07, kedd | Helyi
Forrás: polis.hu

Sörétes puskát tartott engedély nélkül

Sörétes puskát tartott engedély nélkül

Fegyvert és lőszereket találtak a rendőrök egy családi házban.

A mosonmagyaróvári rendőrök 2014. október 4-én 17 óra 20 perckor jogellenes fegyvertartásról érkező bejelentést követően mentek K. Christian osztrák férfi mosonmagyaróvári lakásába. A házkutatáson az intézkedők egy sörétes puskát és lőszereket foglaltak le, majd azok jogszerű tartásának ellenőrzését követően megállapították, hogy az 53 éves férfi nem rendelkezik lőfegyvertartási engedéllyel.
Az igazoltatott férfi előállítását követően elismerte, hogy a puskát és a lőszereket Bécsben vásárolta és engedély nélkül tartotta a családi házban.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az osztrák férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 21. 09:25, szombat | Életmód

Árvíz: Ne legyenek katasztrófaturisták!

​​​​​​​Szelfi helyett inkább segítsék a védekezést - kéri a rendőrség.