Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2010. Május 19. 07:35, szerda | Helyi
Forrás: InfoMóvár

Újra működhet a kardiológia

Újra működhet a kardiológia

Kedden ismét megkapta a működési engedélyét a csornai Margit Kórház kardiológiai osztályra. Mint arról már korábban beszámoltunk az intézmény azért veszítette el az ÁNTSZ engedélyét, mert nem volt megfelelő számú szakorvos az oszt

Kedden szerződéses jogviszonyban, teljes munkaidőben dolgozó kardiológus szakorvos érkezett a csornai kórházba, így biztosított lett az ellátás a szívgyógyászati osztályon. A csornán lakó orvos munkába állásával megoldódott a korház engedélyeztetési problémája is, az ÁNTSZ visszaadta az osztály működési engedélyét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.