Városlista
2024. október 7, hétfő - Amália

Hírek

2011. November 09. 14:30, szerda | Bulvár
Forrás: mno.hu/MTI

Kalapács alá kerül az elhunyt híresség ruhája

Kalapács alá kerül az elhunyt híresség ruhája

Elárverezik Amy Winehouse híressé vált ruháját, amelyben a júliusban elhunyt énekes a Back to Black című album borítóján látható.

Az aukciót november 29-én tartják Londonban, a licit jótékony célokat szolgál: a befolyó összeget a brit énekesnő emlékére létrehozott alapítvány javára folyósítják. A fehér ruha egy Disaya nevű fiatal tervező munkája, amely a remények szerint 10-20 ezer font közötti áron kelhet el. Az alapítványt, amelyhez a pénz kerül, Amy Winehouse szülei hozták létre és függőséggel küzdő, illetve nehéz helyzetbe került fiatalokon segít. A ruhadarab a soulzenész „varázslatos hangjára és óriási tehetségére” emlékeztet – fogalmaztak az árverés szervezői.

A Back to Black az énekesnő második albuma volt. 2006-ban jelent meg, óriási sikere volt, Nagy-Britanniában a 21. század legkelendőbb albuma lett.

Amy Winehouse 27 évesen halt meg alkoholmérgezésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.